Bruidsfotografie

Een dag om nooit te vergeten. Van het moment dat zij de trap afloopt, tot het uitzwaaien van jullie dierbaren op het moment dat jullie trouwdag in de nachtelijke uren overgaat in de volgende dag. Een dag die je graag wil kunnen herbeleven. Ik maak een fotoreportage van al het moois en bijzonders wat jullie die dag meemaken. Een bevroren moment dat jullie hart laat warmen.

Tijdens de trouwdag zelf beweeg ik mij onopvallend, met oog voor ieder detail, door de ceremonie, de receptie en de feestlocatie. Zo worden de foto’s echt en puur en zie je hoe jullie en de genodigden de dag hebben meegemaakt.

Ik spreek van te voren graag met jullie af om het een en ander door te nemen, en mijn reportage af te stemmen op jullie wensen. Dat kan bij mij thuis in Heemstede, of ik kom bij jullie langs. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Contact.

Freezephoto kun je inschakelen op het moment dat je op zoek bent naar een bruidsfotograaf, bedrijfsreportage, sportfotograaf of een fotograaf voor je website. Maar je kan ook contact met mij opnemen op het moment dat je een paar mooie foto’s nodig hebt van je klassieke auto die je wil gaan verkopen.

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we jouw wensen met elkaar.
We kunnen op voorhand altijd persoonlijk kennis maken.