Over Freezephoto

Even voorstellen

Op mijn 12de verjaardag kreeg ik mijn eerste camera. Met mijn Minolta AF compact camera werd er van alles gefotografeerd. Onze geitjes en kippen, broers en ouders, zelfs de steentjes op de oprijlaan. Alles en iedereen moest eraan geloven, maar ik heb nooit iemand horen klagen (behalve de kippen, maar die wilden dan ook nooit naar mijn aanwijzingen luisteren).

Na het halen van mijn baccalaureaat op de Europese School in Brussel ben ik fotografie gaan studeren in Antwerpen. Voor het eerst werden mijn foto’s aan kritische ogen onderworpen. Ik bleek nog heel wat te moeten leren om er zonder kleerscheuren van af te komen. Gelukkig maar, want van je fouten leer je misschien wel het meest, dit in combinatie met heel veel oefenen en heel veel ervaring opdoen. Hoe het ook zij, na in Antwerpen te hebben gestudeerd ging ik naar Leiden. Een universitaire studie leek mij ook zinvol, en omdat ik graag met kinderen werk ben ik pedagogiek gaan studeren. Tijdens mijn studie bleek mijn passie voor fotografie bij lange na niet geblust. Vele vrije momenten besteedde ik achter mijn camera en wederom is niets of niemand veilig om op de gevoelige plaat gezet te worden. Mijn horizon breidde zich in die tijd ook uit met aanverwante bezigheden zoals het verkennen van het programma Photoshop, Quark (een lay-out programma), Morph en andere digitale bewerkingsprogramma’s. Dit maakt dat foto’s ook door mij professioneel bewerkt kunnen worden, van het retoucheren van afbeeldingen, tot het maken van mooie collages en drukwerk. Mijn foto’s bleven niet onopgemerkt, en dat resulteerde al snel in een fotografieopdracht. Na ruim 120 verschillende opdrachten en twee jaar als persfotograaf te hebben gewerkt op de Filippijnen, kan ik mij oprecht een ervaren fotograaf noemen. De diversiteit aan foto’s op deze website laten zien dat ik een reportage fotograaf ben in de breedste zin van het woord.

Contact.

Freezephoto kun je inschakelen op het moment dat je op zoek bent naar een bruidsfotograaf, bedrijfsreportage, sportfotograaf of een fotograaf voor je website. Maar je kan ook contact met mij opnemen op het moment dat je een paar mooie foto’s nodig hebt van je klassieke auto die je wil gaan verkopen.

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we jouw wensen met elkaar.
We kunnen op voorhand altijd persoonlijk kennis maken.